Saturday, 6 August 2011

hey sYG tHanks vEry MucH..


Hye aLL..
koraNG chAt..?
kaLaU chAt alHAmdULiLAh..
kaLau saKIt paNDai-paNDai lha MakaN ubaT erk..
aKu leTAk gaMBar nIE sebaB aKU dalAm keaDaaN sedeY skunk..
hUrmmm aPE peRasAAn kOraNG lau DaPAt taU or teRnamPak yaNG bf/gf Anda Ta sEtia..?

mesTY yOu aLL sedIH kaN...?
saME lhA maCaM sYE..
semAlaMAn TaK tIDo memIkirKAn saL bendE nieW..
syE sYG diE saNaD-saNAd..
keNApe dIE waT sYE mcM niE..
aKu taU lHA aKU ta peRfEcT mNE un..
tA maCaM oRanG laEn..
isSShhh..
kORaNG aPE perASaAn kORanG laU...
KOraNG cONtacT bf/GF koraNG bILe dapAt taU sOMEthInG yaNG salAh..
NiaT kORaNG naK seTTle baEk...
tIBe-tIbe dIE saLAh kaN kORanG baLik..?
aND dIE minTA puTus..
kenApe dIE naK clAsH kaLU dIE ta SALaH sedaNG kaN kITe tA maRaH dye...
nie lHa YanG aKU laLUI kORaNG...
BEtUl OraNG cKp..
SETIAP PERTEMUAN MESTY BERLAKU PERPISAHAN..
k Lha KoraNG jaGE BF/GF koraNG baEk-baEk erK..
aSSalaMUaLaIkuM...

aDz <3 pYkA

No comments:

Post a Comment