Wednesday, 29 August 2012

MerdEka ? !

Say : haha . sedar ta sedar da na dekat 31 hari bulan kan ..Haha sebenar nya aku ta reti na cite sal merdeka nie yang aku tau cuti tu je .. na buat macam mana aku tak didik untuk ambik tau sal merdeka haha . yang penting esok aku nak balik n9 aku na g lepak nan kawan-2 aku .. aku pun sebenarnya dah ta tau na cakap ape .. btw now someone dah buat aku happy .. handphone hilang pun langsung aku tak pikir da . haha sorry syg terpaksa call celcom ke maxis sungguh besar pengorbanan mu itu .. sayang kau .. aku na mintak maaf lau aku abaikan kau . aku harap kau dapat jaga diri kat sana nnaty lau ada rezeki kita jumpa keyh .. kepada umat yang block aku dri fb tu . hope kau happy haha . ingat aku hadap sngat nak friend nan kau .. haha . suke haty kau lah hai malas aku na pikir dah !

From : adz 

Monday, 13 August 2012

Rabu !

Haha mesty pelik kan ngan title aku . haha aku sebenarnya tak sabar na balik n9 . rabu aku cuti raya . haha . hurmm . rindu ngan family lama ta balik . btw room aku sunyi lepas tinggal 3 org ja . sebab seorang buat hal dia pindah g room lain . yang tinggal just aku , haff , haikal . mizan out . tak pe lah kawan tapi satu benda je aku nak ingat kan and aku pun dah cakap kat kau . jangan jejak bilik nie lagi . sebab kau pindah tanpa pengatahuan and kau tak bincang pun ngan kita org . ok . haha . rindu kamoo syg Nurul Shafikah . nanty kita jumpa ok . cukup sampai di sini bnyak lagi assigment aku tak buat .

Thanks kerana sudi membaca ikhlas dari : 
si perantau di tempat org hanya kerana menuntut ilmu !

Friday, 10 August 2012

Rindu Blogging !

Haha rindu kot nak blogging ! brapa lama dah aku tak update . haha . ta mao cte panjang . now i'm at bp ( batu pahat ) johor !! study . tah kenapa tiba-2 na sambung study . aku kat sini ambik kos Diploma computer in graphics design . haha walaupun aku baru nak membiasa kat diri dekat bidang design nie dengan bantuan kawan-2 aku berjaya menguasai bidang nie sedikit demi sedikit ! haha . ! bnyak kawan kat sini . ! penah jatuh haty kat sini p tak dilayan nak buat macam mana . saya still bersama my true love Nurul Shafikah binti omar i love you beby . ! muah sikit . haha , first mambe aku kat sini roomate aku . ! haff kau yg paling ok nan aku ! mizan thanks kau happy kat hidup aku ! haikal kau selalu buat lawak dengan ayat "aku kahak kan muka ko kang" dua org dari johor seorang dari tempat kelahiran aku ! negeri sembilan ! hurmm apa lagi nak tulis erk . ? btw kat sini semua ok . Sorry kawan -2 kalau aku ada buat salah nan korang .. harap korang maafkan aku .. mana lah tau kan .. aku nie suka pandang org tak puas haty time bosan gagagaga .. gedik sial ayat aku . btw selamat berpuasa ! and selamat hary raya yang bakal tiba ! ehh sebelum lupa FYI , aku tak sombong okey ? korang baek nan aku . aku bek nan korang . ok thanks kawan-2 kat sini sebab happy kan hidup au errrrrrrrrrrrr kawan-2 n9 ? rindu korang sial !!! haha cukup sampai di sini ngantuk lepas sahur mau tidur . papai thanks sebab sudi membaca !