Tuesday, 20 December 2011

Wednesday, 7 September 2011

K.A.W.A.N

ASSALAMUALLAIKUM... kepada insan di luar sana yang menganggap aku kawan korang...thanks..tpi aku twu sape aku..aku cume diperlukan time susah..dilupakan die waktu susah..hmmm kepada kawan perempuan yang paling rapat nan aku (sapeyangterasa) thanks weh..aku tau aku nie ta sebagos mana..aku dengar ape ko ckp nan kawan ko tadi..terase aku wei..kenapa wei..aku punya lha baek nan ko..punye lha syg nan ko kawan..sampai haty ko kutuk aku..mcm nie ko balas kat aku..yeah aku tau aku kan selalu kacau kau...swuh ko on9 any time aku nak maybe ko rase aku nie selfish an..ok pas nie aku ta kacau hidop ko da..haty aku terlampau sakit sebab sanggup kutuk aku kat kawan ko tdi..aku ta kan ajak ko skype da..hmm..aku twu aku ta sebagos and sehensem mane ta yah lha na wat cm tu an..aku sebenarnye dengar ape2 yang ko ckp kat kawan ko tdi..thanks wei....maafkan aku lau aku ade wat korang sakit haty..marah..sedey..maafkan aku ok...


kepada kawan aku yang hanya memerlukan aku time susah yang dekat and rapat nan aku...ko na pinjam duet aku try cri tuk kau..pas uh bile aku da bagi kat kau..kau ckp macam2 sal aku..wei aku ade perasaan gak..hmm aku tengok korang semua just perlukan aku time senang je..ok lha wei aku ta kan kcu hidop korang g..maafkan aku lau aku ade wat korang sakit haty..marah..sedey..maafkan aku ok...

ASSALAMUALAIKUM...

aku sedar sape aku kawan...
ikhlas dary haty..
muhammad azwan bin muhairan
ditujukan kepada..
kawan sekolah aku and kawan yang selalu dengar masalah aku..
kawan perempuan yang aku cite semua masalah aku kat ko..
thanks KAWAN.....

Saturday, 6 August 2011

hey sYG tHanks vEry MucH..


Hye aLL..
koraNG chAt..?
kaLaU chAt alHAmdULiLAh..
kaLau saKIt paNDai-paNDai lha MakaN ubaT erk..
aKu leTAk gaMBar nIE sebaB aKU dalAm keaDaaN sedeY skunk..
hUrmmm aPE peRasAAn kOraNG lau DaPAt taU or teRnamPak yaNG bf/gf Anda Ta sEtia..?

mesTY yOu aLL sedIH kaN...?
saME lhA maCaM sYE..
semAlaMAn TaK tIDo memIkirKAn saL bendE nieW..
syE sYG diE saNaD-saNAd..
keNApe dIE waT sYE mcM niE..
aKu taU lHA aKU ta peRfEcT mNE un..
tA maCaM oRanG laEn..
isSShhh..
kORaNG aPE perASaAn kORanG laU...
KOraNG cONtacT bf/GF koraNG bILe dapAt taU sOMEthInG yaNG salAh..
NiaT kORaNG naK seTTle baEk...
tIBe-tIbe dIE saLAh kaN kORanG baLik..?
aND dIE minTA puTus..
kenApe dIE naK clAsH kaLU dIE ta SALaH sedaNG kaN kITe tA maRaH dye...
nie lHa YanG aKU laLUI kORaNG...
BEtUl OraNG cKp..
SETIAP PERTEMUAN MESTY BERLAKU PERPISAHAN..
k Lha KoraNG jaGE BF/GF koraNG baEk-baEk erK..
aSSalaMUaLaIkuM...

aDz <3 pYkA

chomel kan dye..??

aku ade kezen comel ko ade..?? hahaha...


chomel kan sye.. 
lau ta silap mase nie umur dye..
5 tahun..
name die..
ANIS FARHANA BINTI HANIF..
nak tengok muke die skunk ta,..?
tekan bawah...


ini lha muke die skunk..
umur dye 14 tahun..
dah tue da..
hurmmm name panggilan die skunk...
anya,panda,nana,
hahaha sorry...
hahahahahahaha

AKU ADE KAZEN CHOMEL..
KO ADE..??

aDz <3 pYka

Thursday, 4 August 2011

SapE naK ikOt..?



──────▄▌█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​ ▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ║▌║█║▌ PON-PON !!!!!!!!!!!~~~~ █║▌║▌│ ▌
▄▄▄▌▐██▌█ SAPE NK TUMPANG BALIK RAYA DOK BLKKG ▌
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄​ ▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀❍▀▀▀▀▀▀▀❍❍▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀​▀▀▀❍❍▀▀ o o O O 0 0 ....




kaLU SebUT saL raYE..
uMaT islAm aKaN beRpuSU-pUsu naK baLIK kaMPung..
kalU baLIk kaMPunG uH pasTIkaN semUa kendERaaN beraDA daLAm keadAAn selaMaT..
BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT...
SapE naK tUMpanG akU..
laU na TumPAng dUK bLakAng LorI akU kaT atas Tu...
pInK gitu LOri Aku hahaha...
barU nampAk jamBu sikit..!!
ingaT You aLL...
PanDU lhA bErhaTy2..
iNGAT laH iNsaN terSayanG..
bUBYe..!! 

aDz <3 PYka

Wednesday, 3 August 2011

haRY keEmpaT..!

hYE alL...
SEmua ParA peMbaCA SEtiA aKU...
SIhAt TA..??
KALaU sIHAT aLhaMdUliLLaH..
POSe TA HEhehe...
aNY waYS Ry nIE akU tA g SKul..
malaS cOZ baLIk KUl 2.40 p.m..
mesTY bosAn And PEnaT...
NAk CItE sIkiT...
kORaNG hePPy tA laU ta De kaWan..??
baGi akU kaWaN aDElaH segaLA nYE baGI aKU...
ta DE kaWaN ta DE maKNE bg AKu uNtUk hidOp..
kaWaN aDE laH org KETigA TErpeNTinG daLAm hidUP akU...
hehe NAK taU kenapE keTIga...??
saPE yaNG peRtaMA..?
sapE yanG keduA...?
hehe..
PErtaMA yamG penTINg is aLLAH...
KedUA mY faMILy..
So kEpaDA peMBaCa BloG akU yanG meMBOSan KAN nie...
iNGAt...
FRIEND IS EVERYTHING IN LIFE...
t laU aDE maSE Aku UpdATE G erK,...
BUbYE...

aDz <3 PyKa

semaK tOL lHa..!!

Hye alL...
hAry NIe haRy KEtigA puaSE...
yOu aLL pUAse ta Ary NIe..
haRaP-haRap pUAse LHa k...
naK cTE sIKIt NIE...
saL penGEtUe kEREk sIAL tu...
aKU taU lHa kaU bRu maSUk
sO ta YAH naK bAJet baGUs saNGAt..
aKU ta DTg TEkniK menJAwaB tu..
TA de keNE meNGEna NAN maK aYaH akU...
sO Jgn NAK baBIt kaN dIe org..
CRe KO cKP d MCm hINE SanGAT laK faMILy aKU,,
 kO baRU maSUk KO waT crE baRU maSOk...
paS uH LEy PUlaK ko CKp aKU nIE BODoH ta GUne AND yanG ta LEy taHAN tU..
ko CKp aKU PEnaGIH aGaK sUCi aPE yaNG ko cKP tu...
dAH seleSAi DengaR ceRAmaH si Tue Tu...
deNGAr ceraMAH si boTAK pulaK...
SI BOTaK (CIkGU disIPlIn)
BoleH puLAk diE deNDa Kite org YAng poNteNG tU...
KeLAs TAHanAN...
SEPatUT nye BAliK kU. 1.20 P.M...
NIe TAk TErus BAliK kUl 4.00 P.M...
isH semAK tOl LHa Duk seKOLAh Uh naSIb akU PiKIR akU sPM je TAon NIE....
K lhA yoU aLL..
T ade MAse akU uPdaTE g erK bye2...

aDz <3 PykA

Tuesday, 2 August 2011

NEed you frIEnd...

hellO kawAn stiLL maraH erw..?
ta BaEk maRaH laME2 TAu..
T ce PAt TUE..
akU BukaN pe AKu jusT caRE saL ko JE..
aKU ta SUKe orG waT ko MCm tu KWaN..
i NeeD yOu riGht noW kaWAn...
mY mood RigHT now ( SAD ) 
KaU tWU kaN akU SyG kaU kaWaN..
jGn la TAciNK laME2..
HUrmMMM TA NAmpak uN ko on9 rY nie..
pa PE uN akU nak miNTa maaF kat kO kAwaN...
seMUA orAng meLAkuKaN kesiLApan yanG taK di SENgaja KAn...
maaF kaN akU kawaN,..!

adZ <3 PyKa

hyE alLL laME gLEr ta UpdatE..!

HYE you ALl cHAt..??
laU cHAT aLHAMduLiLlaH..
ANy Ways SEBelUm Uh SELAMAT BERPUASA kepAde UmaT iSlAm...!!
POSe JGAn TA pOSE aU..
P LaU poSe taK soLAt anD ta berIBadaT serUPE ta YAh pOSe hehe..
haRY nie HaRY keDUa PuasE...
peNAt gLEr...
MAsUK skUL je D rasE maCAm jaNGGaL...
mNE taK nye,,biASE nYE tePAt kUL 10.20 a.m mASE tuK lepaK...maKAn AnD reHAT..
maSE poSE niE menGhaBISkaN msE rehAT haNYe DENgan BAce BUkU anD ulaNG kaJi..
maKLum LAh trIAl da DEKat...
kepADa PEMbaCA blOg yanG meMBosaN KAn nie...
doA kaN aku k UNTuk TRIaL SPM...hehe..
tiNGGaL lebIh DUE MInggU je LAgi...
paS uH da STArt TriAL...
HEhe NAk ctE pe G nIE eRk...
t aDE maSE sYE upDate LAgI...
ASSALAMUALAIKUM...

aDz <3 PyKA

Friday, 15 July 2011

hye...!

hye aLL ta tAu nAk UpdAte pE ry Nie...aNy wAys lUpe lAk naK tNye koRAng sEmuA sIhaT...laU sihaT alHAmdulLILlaH...



  • aKU ta HEnseM
  • aKU tA bAEk
  • aKU jaHAt
  • aDE oRg cKP aKU seLfISh
  • adE orG cKP aKU plaYbOy
  • ade ORg cKP aKU pEnipu
aDE aku kISaH seMUa Tu...yaNG penTiNG aKU SETIA pAdA yaNG sAtU...aKU adE oraNG sYg kaU ade...?? ta De kaN... MUHAMMAD AZWAN SAYANG GLER2 KAT NURUL SHAFIKAH...jangan CUbe2 naK amBEk dIe daRi aKu..!!!


aDz <3 PyKa

boSaN...

hye all..
bosan gler ry nie..
da la menghadap muke ustas uh d..
kalu cute ta pe..
nie mcm kartoon kampung boy yg nme die (boo) tu...
menyirap je aku tengok...
aku nak balik die ta bg..
swuh wat fafa sampai siap...
ish semak tol la...
syg kenape syg ta text b ry nie..
b windu tau ta..
windu gler tau...
miss your laugh...
miss your voice huhu...
lobe you dear...

aDz <3 pYka

Wednesday, 13 July 2011

Patot ke..??

hye all..patut ke aku g PLKN tu...aku ta na pegi sorry la kawan aku ta na masuk PLKN...
kepada kawan-kawan aku yang dapat sesi 9/2012 tu tahniah walaupun korang ta na g..tetap korang kene pgi..
botak la korang hahaha..
ry uh kutuk-kutuk aku botak ha skunk mse korang
berbalik pade topik...
patot ke aku pegi..?
ape pendapat korang..?
kalu korang tnye aku cofirm ar jawapan aku..
TA NA..
minta2 aku ta dapat la sesi kedua k...
kedua and ketiga please la..
aku ta na g..!!
k la you all..
nanty lau aku ade mase aku update blog nie g k...
syunk you all..


aDz <3 PyKa

Thursday, 7 July 2011

sayang..!!!

hye all ary nie na cte sal awex aku..kan aku ade cte dulu yang die ade bg aku present kan..aku ta penah lupe an pakai present yang die bg uh any ways semart ta..abaikan gambar tuh just tengok rantai yang aku pakai tu...
hahaha smart ta rantai uh..walau un ta seberape la kan..b tetap hargai pemberian syg...lobe you so much dear..muaks..syg kamoo ketat2...

Tuesday, 5 July 2011

ImpIaN..

HellOw aLL seMua pembaCa seTIa sIhaT ta..?? lau chat alhamdulillah.. any ways aku nak cite sikit sal impian aku semase bercouple...impian aku semase bercouple ialah seperti berikut : 

  1. nak date bersama si die
  2. nak keluar jalan-jalan bersama si die
  3. dapat manje-manje nan si die
  4. dapat bermesra-mesra nan dye
  5. tak nak gaduh nan dye
  6. nak hubungan nie kekal
  7. nak die selalu di haty
  8. nak die syg kan aku
  9. nak die trime aku seadanya
  10. tak nak die cepat percaya cakap org
  11. lau ade masalah bincang berdue dulu 
  12. ta na terus lepas perkataan *PUTUS*
  13. lau ade masalah share
  14. aku harap die kisah sal aku
  15. aku harap tak ade org ketiga
aku harap semua impian aku nie akan tercapai..aku bukan ape aku syg die sanad2 aku ta na hilang die..syg b harap syg dapat trime b seadanye and tolong la b ta suke gaduh nan syg k..b harap semua impian b nie akan tercapai k syg..syg kamoo ketat-ketat...lobe you.. muaks...

Sunday, 3 July 2011

MaNUSia BolEh bErubaH..!

hye all hary nie aku na cte yang manusia ley brubah...lau dulu die kawan rapat skunk ta da..die da laen..dulu die slalu lepak nan aku share masalah die nan aku..skunk semua tuh da ta de..rindu na maen game c**** nan dye..p ape aku ley buat die yang pilih nak brubah...aku ta ley halang...skunk die da sombonk nan aku..dulu time aku ok nan dye...pantang aku on fb je..die da tegur skunk ta..maybe die da de bestie laen kot kan..ye la aku nie sape kan..kebanyakan manusia bile die org da brubah die org lupe kawn lame die...sape yang tolong die...die org lupe semua tuh...satu ahry t die mesty sedar ta de bende yang penting di dunia selaen kawan..! duet..?? makanan..?? minuman..?? dan yang sewaktu dengan nye..HELLO kawan tu semua ta penting la dalam hidup lau ta de kawan ta de makne kau hidop...FRIEND IS EVERYTHING..da la u all..malas la nak update panjang2..kepada sesiape yang terase aku ank mintak maaf coz aku tulis cm nie...aku bukan pe aku nak luahkan perasaan aku lepas ko wat aku cm nie...bye all...


aDz <3 pYkA

Saturday, 2 July 2011

miSS yoU ketaT-KetaT..!!!

  1. RinDu kaMOO
  2. SayaNG kaMU
  3. cIntA kaMoo

syg where are you... i miss you b rase hubungan kite rengang sikit la coz ta slalu chat da...sorry erk syg..b tau b yang salah...sorry lagi skali...b buzy la buat mse nie syg..!! tpi syg jgn wisau k..b ta de pompuan laen..!! syg do you know i very love you..!! syg kamu la..!! sayang kamu ketat2..

aDz <3 pYkA

hellow all...!!

hye..hary nie penat gler p best..nak tau ta penat sebab pe...hurmmm rase nye korang da tau..!! SATU MURID SATU SUKAN SATU MALAYSIA semua satu aku cukup suke and teramat suke angka 1 coz at no IC aku ade 4 angka nO 1...941116****17 hahaha ta ley bg full coz ade lahanat gune no ic aku kang...any ways walaupun penat best tau ta coz dapat manje2 nan si die d..jalan same2 borak2...huhu best gler thanks syg sebab wat b happy ry nie..!! lobe you...pas balik skul je d..terus ajak bestie aku kuar..!! g jalan2 sambil aku na beli brg tuk present anis farhana hahah p malang nye ta tau na beli pe...to nana...sorry au..jgn wisau t aku cri lg ape yang sesuai tok ko k..!! to emiey sorry kawan coz aku ta bnyak duet cm mambe2 ko yang laen...just dapat blanje ko makan je d...ta pe malam nie aku payong ko minum k..!! sape na ikot g minum..!! ok la you all hary nie penat gler dalam mase yang same happy gler hahaha...k la bye t aku update g erk..!!


adz <3 pyka

Monday, 27 June 2011

thanks very much..!

die suke aku ke..?
die syg aku ke..?
die setia ke nan aku..?
die dah ready ke couple nan aku..?
nie ke balasan tuk someone yang setia...?
nie ke balasan bile kite dah syg die...?
ape perasaan dye lau aku ta setia..?
ape perasaan dye lau aku ckp yang aku ta ready lg couple nan dye..?


hey all...hary nie hary sukan at skul aku...aku ingat aku ley happy coz dapat lepak nan dye...aku ckp ngan die..die senyap je...maybe die malu kot...aku ley trime lg..adakah aku happy tdi..? jawapan nye...TIDAK...!!! aku terlalu sedey...aku syg kau..!! kenape kau buat aku mcm nie..!! dah nak masuk 3 bulan da kite couple...npe skunk bru kau ckp yang kau tak ready..!! ape salah aku kat kau..! aku syg kan kau..! aku setia nan kau..! aku buat ape je asal kan kau happy..!! aku tahan ego aku coz ta na gaduh nan kau..! aku mengalah kalu kite gaduh..! aku sabar..maybe bg kau aku je yang kuat TACINK...ok aku akui aku kuat tacink...aku tacink sebab aku nak kan perhatian dri kau..kenape mse first2 kite couple dulu ko ta ckp yang ko ta ready lg..!! tolong la aku syg kau..!! kenape bile aku dah syg org mcm nie die org wat kat aku..! jahat ke aku nie..! ouh lupe lak maybe la aku ta hensem kan tpi tu bukan sebab korang nak seksa aku mcm nie...maybe ramai yang ta suke kite couple...sebab semua tau yang aku play dulu..tpi skunk aku da brubah sebab kau..aku terlalu sygkan kau..tolong la syg..!!! please dear aku terlalu and teramat sygkan kau..!! aku ta na hilang kau..!!! tolong la..!!!!




I LOVE YOU...PLEASE DONT MAKE ME CRY..!! I NEED YOU IN MY LIFE DEAR..!!!!

Thursday, 23 June 2011

kAn bEsT laU cM niEyh..!


KaN beSt lAu dAPaT dATe saME2..maNJEw2 sAme2...hURMmm maCam pic NIe...SweeT coUplE doWH...hurMMM anY waYS aKU buKAn Ape An LAu bOLeY akU na dATe naN sOmEonE niE...kaLU bOLeY berDue...bRU la Date NAme nyE...niE tA laU aku NA jumPE mesTy maMBe2 dIE ikOt..akU selalU iMPikaN mAcaM nIE..daPAt maNJE2 naN oRG yaNG akU sYaNg...dapAt bORaK2 nAn dyE..hURmmm sAbaR jE la Da Die tA nA NAk wAt Cm nE kaN...kaDanG2 aKU ade GAk terPIKir diE maLU ke COupLE naN aKU...OR jaHAt saNAd ke AKu niE,,,ta La...peRasAAn tuH daTAng tiBE2 seOLaH2 dIE macAm maLU coUPle naN akU anD juST na JAgE perAsaAn aKU je...sEBab UH diE eccePT akU...hURMmm tA baEK la PIkIR cM tUH aDz...PikIR beNDe yanG poSitiVE jANgan AsYiK naK pIKIR bendE yaNG neGEtiVe jE...hURmmm paPE uN kaDanG2 AkU teRase la GAk kan...HURmmm sBAR jE La...k LA yOU alL thaNKS sebab SUDi bAcE bLOg AKU yanG ta SeberaPE niE...huRMmm LA lau aDe maSE t akU uPdaTE g ERk...bYE... <3

AdZ <3 pYkA

tiRed..!!!


hYE aLL...You aLL cHAt tA..?
Any WayS peNAt GleR aRy nIE coZ g Skul ANd tHEn peNUh nGAn ClAsS yanG meMBosaN kaN..
tAMbaH-TAmbaH lAgi Ade claSS tUItIoN...
semAK-sEmaK...
daH la ARy iSnIN,SelaSE aND raBU ry Uh aDE acAre SebeLUm suKAn..
bAlik SkuL kUL 5 hurMM peNAt-peNAt...
Ape PUn ta BolEy..
exAm daH naK deKat..!
sEKoLAh laK asYIk waT aKTivITy JE...
cuBE la LAu koRAng keCUaLI kaN foRm 5 dRi seMUA benDE yanG korAng raNCaNg..!!
saMPaI kaN tA dE maSE nA sTuDDy...hURMm SPM takOT gLEr..!!!
bUkaN aPE SPM aDe laH peNEntU maSE depAN..
tPi i WiLL Try The BEsT...
fOR mY deAr..
nApe ta ON9 rY niE..
kAt sKUL un D dapAt cKP keJAp je...
mizz KAmoo saNaD-SanAd...
k LA yoU aLL...T LAu ADe MASe akU UpdaTE g Erk..!!
bYE you aLL tHaNkS seBAb sUDi bCe BloG akU..!!!

aDz <3 PYka

Tuesday, 21 June 2011

hye all..!!

hyE To All PembAcA sEtia blOg aKu yaNg tA seBeraPe nIE..!! aKu UpdaTE aT skul...baEk Gler cikGu MPV aKU bg Aku pInjaM laP-top semAta-maTA naK upDaTe bLog Nie JE..aKu harAp Aku daPat la Date naN pYka Ry nie HuhU cm semAlaM daTE keJAp je TU pun Die MCm nAk tAk Nak je..hurMM pa PE pun aKu sYg pYkA...luPe nA tnYE koRang cHat tA..lAu chAT aLHamduLillaH...k LA akU NA keNE masUk clAss  stUddY hahHA k Bye T laU aDe maSe akU uPdaTE lg k thaNKS ciKgu sebaB bg Aku On9...bye aLL...


adZ <3 PykA

Monday, 20 June 2011

sYUnK sORry..!


DEaR b MintA MaaF k SeBAb TudUh SYg YAnG bUkaN2..!!
B bUkaN apE teRasE la GaK kaN apE yaNG DaK uH cKp D..!!
hUrMMm dAh DEkAT 2 BulaN kItE cOUplE...
Ta PEnaH gAdUH..
HArY nIE bRU firSt TiMe kIte GAduH..
B HArap kItE ta GAduh uNtuK kaLI kEduA..!!
B sYg CyG,,!
b TA NA hIlanG syG..!!
NURUL SHAFIKAH <3 AZWAN..!!
SesIApE uN TA leY hanCur KAn hUbuNGAn kITe..!!!
lObe YOu deAR..!!
soRRY k..

kEnaPE...!!!!


MoOd RIgHT nOW(SaD)...AsaL kO waT aQu cM nIE...kEnaPE..aPE saLaH akU..!! aKU seTIa NAn kO ASaL ko TA seTIA naN aKU..!!! kaLAu kO ta sYg aKU cKP jE nIE taK ko Wat aKU saKIt cM Nie..!! aKU RaSe ApE yaNG kaWan ko Ckp d SaL BuDaK b**** Tuh..!! PAtoT la Ry UH ko G baNGI..! keNApe KAu sANGGup WAt aKU cM niE..aKU syG gLEr At Ko..!! akU daH seTia NIe yaNG aKU daPAT..!! aKU peRlukAn pEnJElaSAn ko..!!! i NeeD to Talk With You...!!! aKU ta NA gadUH naN ko SEbab AKu sYnG gLEr aT ko..pLEase jaNGan Wat Aku terSEksa mcM nIE...!! nIe KE balasAn tUK oRg yaNG seTIa..???? kEnaPE..!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, 19 June 2011

bEnGaNG..!!!


SiaL tOL la..!!! kENApe LA bRu sKUnk KO naK wT mASaLAh nAn Aku..!!! kaLU bUKaN akU piKIR Ko la Yang BAwaK aKU g AnE-aNE dA laME aKU baKAr KO..!!! apE naK jAdI la NAn kO moToR...EsoK na G sKUL naEK pe NIe..!! mAsE niE pUlaK "BuFF" mOTor uH na BENgkOk sAmpAi tA leY stArt...!!! hIlanG moOD akU haRY nIE..!! sIAL tOL La...dEaR whERe aRE yOu i Need You...SYg PlEz whEre Are You... babI nYE moTo..! sIAkKkKkK..!!!! dAmM..!!! mOTor NIe Un tIME2 mAcaM niE la NAk maEn sAMaK nAN akU..!! 

Saturday, 18 June 2011

HyE aLL..!

heLLo..aPE khAbaR seMUa pEmbAcA seTIa bLOg aKU...aNy waYs peNAt gLeR haRy nIe COz bRu baLiK dRi cLAss TahAnaN...sEmAk akAL akU meMAndAnG MuKE ciKgU uH d...!!! dA La BosAn..tA maSUk uN sAtu bENdE dAlam KpeLA hOtaK niE..!!! sYUnK AkU rINdU kaMOO saNAd-SaNAd..JOm dAte nAk..?? HUhU..sYunK WIndu B tA..?? i LovE yOu sO muCh dEaR..sORRy cOZ b LAnggAR jaNJY tA nA wAT haL aT sKUL...sORRY erK syG...lAgi uN b DA kenE KElaS taHAnaN dA..lAu bUkaN seBAb sYG tA de b NAk g DEw..I loVE yOu dEaR b SanGGup wAt pE JE deMI sYANg..!!! smaRt tA gaMBAr Nie..??

SoRrY la LAu tA sMArT ERk sYUnK..!! kEPaDA pYKA mY deAR i LOVE you SAnaD-SaNaD au...!!! mMMuuuAAAkkkKKSssssss...!!!! kePADa PEmbAcA sEtiA sYUnk YOU aLL AnD thANkS seBAb sudI meMBAca Blog AKu yANG ta SEBEraPA niE...nANty lAU ade MAsE anD paNJANg umUR aku UPdaTE g ERk...byE alLL


ADz <3 PyKA

Friday, 17 June 2011

DuLU BEstIE sKunk MusuH..!!

HurMmmm hYE aLL...mY blOg berwaJAh bArU sKunK..tA de La cAnteK cM bLog koRang Any waY nie da LAry drI toPIk...KawaN kenaPE duLU koranG mCM bElanGkas sKUnk ta AbeS gadUh yanG seoRAng InGAt dIe beTUL saNad..yaNg g SaTu suKe cRi mAsaLAh..tAh lA kaDanG2 Cm buDaK2 Un aDe KEjaP baEk keJAp taK..tAk taU la AKu naK cKp pE dA..aKU naK g Tau koRaNG la..waLAu cM ne BagUS un Kte..Kte mEstY sedAr Ade OrG Lg baGUs dArI kiTE..cONtoh LAu moTor kaU laJU glEr kaU meSty inGAt aDE motoR lAgI laJU dRi moTor kO...and Lau kO paNDai sAnaD ingaT adE oRanG lAgi paNDai dRi ko..sebAb uh lA di dUNia nIE kitE ta LEy kerEK meAn sOMboNk...HiDop perLukaN faMILy AnD kawaN tA de duE-Due niE tA de MAkne kO na HIDop..hUrMMM ingaT kePAda PEmbaCa blOg niE jANgan SOmboNk anD jgN naK ikUT LaW kepAlA sENdiRy jE..LaU sApe rASe diE naK beKAWan nAN akU FollOW bLOg Nie AnD adD la AkU aT faCEBooK...My nICk naME AdZ wAnTT ok...Aku sEntiaSE meNEriMA sesIApa sAHaja YANg mahU berkAWan..BAk KAta ORg bErKAsiH biAr sAtu..berKAwan bIAr bEribU..ta LEy beriBU berJUta uN jadi la HAHAHA...k la NAntY laU adE maSE akU poST laGI erK...FrOM bUDak seNGaL...


aDz <3 pYkA

haha buDAk sEngaL..!!

 hYE aLL aNY wAYs tHIs is MY beStie MEranGkaP cousiNs AKu...dIE BesTiE aWEx Aku..!!diE Nie Da BerPunYE au..sEmuA maSAlah AKu aKU stoRY aT diE..kaLU Aku ADe pRobLEm dIE mesTY tOLong Aku..!! p kADanG dIE nie Suke meNYAkitkAN haTY...k lA nANty Aku pOSt lAgi erKK ta DE idEa la..!! k SAlam..


aDz <3 PykA

Wednesday, 15 June 2011

aSSalaMUaLaikUM..!!!

hyE all hary nie Ta de poSt yaNG menaRik jusT na STory cIKit saL aT skuL d..! peNaT gLer CoZ Ade Koko d..P nasiB la KoKo just LAtiHAn rUmaH suKAn..!!tPi d SedeY cIkit la Coz AkU ta PAt naK lePAk naN sI dyE cOZ diE ta NA..akU taU la An Aku nie Sape...HurRMmm kEnaPE lA laU aKu nAk jUmpE dIe..dIE ta Na..aKu syG glER-gLeR aT dIe tA kaN la LAu akU naK juMpe AweX seNDiry ta lEy..pUAs akU beRsAbaR p nA wAt cM ne MAlas NAk paKse dIE..!! t Ta paSAl2 gaDuh..!! k lA soRRY kePAda PEmbaCa-peMbaCa seKAliaN seBaB tA adE poSt yaNG meNArik aKU naK konGSikaN haRY nie..lAEn haRy akU uPdatE laGI erK byE2 aLL..!!!




AdZ <3 pYkA

Monday, 13 June 2011

HyE aLL..!

hElloW kepaDA teMAn - teMAn sEmua..!! seMUA chaT ta..kaLU siHAt aLhaMduLILah...aNY waYs tHAnks YOu veRy mucH seBAb sudI baCE or mElawAt bloG aKu yANG ta SEbeRapE nie..!!BloG aKU ta LA cANteK manE uN..caNTek laGI blOg peMBAce2 sAkaLiaN..TdI gLER seDEy la TEngOK reSUlt maTH akU,,!! juST daPAt b+ oHHH no i DOnt LIKe tHIs,,!! SEjarah Ta yaH caKAp la An juST c+ creDIT je..!!!oUH ta pE2 peRcubaAn SPM dah NaK deKAt So aKU keNE kuAT kaN semANGat anD waT yanG terBAek..chAYok-chAyoK..soKOng akU K temAN-temAN doaKAn akU bERjaya..!!!



aDz <3 pYka

haPPy dAy..!


hApPY gLER rY niE..!!! aDE 2 BEndE yang MEmbuAT kaN akU haPPy...firstLY..fIRsT tiME aku DApaT JuMpe PYkA yaNG akU SyG uh DEpan2...dIE siAP bg iTEm at aQu..dIE bg KItcHEN bENtUK "A" waLAu tA seBEraPE maHAl saNAD la KAn tPI aku TEtAP hapPy coZ orG yaNG akU sYG bG akU pResENt..!! sYG b AKan jAge pReseNT syG aT b Tuh eLOK2...hUrMM sYG jGn curANg naN b AU..!!seConDLy bEnde YaNG meMBuaTKAn akU happY ada LAh...pAGi2 aKU malaS na G sKUl sebab Takot nAk aMBEk reSULt eXaM...!! tPI aku TEtAP g gaK..saMPai AT skul..pERhimpunan BERmula SEpeRti biASe..paS uH masUK clAsS..fIRst cLAss BAhasA inGGEris..!! takoT gler..PAs uh tEAcher aku UN masuk..die BG reSUlt nME aku DIE ta seBUT..!!! dalaM haty DAh agaK cOMfirm resULt pALinG terOK...tIBE-tibE teaCHEr cKP akU pELaJAr yaNG daPT maRkah TErtiNGGi..!!woooo haPPy gleR la..!! and tHEN bAhasA melayU un Sme..!! TA siA2 akU tULis kARangaN saMPAi 750 WordS aku daPAt markah TEr tingGI gaK..bOLEy diKAtaKAn sEmuA mATa pelaJAraN aku dAPAt hiGH marks..!!ta sAngke haPPy gler..!!! nIE je LA cEloteH aku HAry nie...!! naNTi aku POSt Lg eK...bye.>!!!



ADz <3 PYka

Sunday, 12 June 2011

My sYunK aND my BesTie..!!

Nie sYG aku..maYBe koraNG da KEnal die..P kepadE SesIApe yaNg tA teNAL g nME die Nur syafikah...UmuR die 14 taHuN tecik g...diE jeniS carinG and fAhaM keaDAan aku..!! akU syG die..!! diE niE pemALu sikiT..diE cumILL cM pelaKON nME RAbbeca tuh...MUke die orG dekAT2 nak SAMe lorh...deKAt2 jErk ta sME un..hahaha...

Nie bEstie gIRL aku..!! diE yang tOLoNG waT bLOg nie..huhu...any wAyS nmE die NUR aMyrA...uMUr die 14 gaK..dIE nie KAdanG2 besT kadaNG2 Ta beSt..die nIE gler sAnad NAn ELMO...akU sukE usiK diE denGAn perKAtaAn 'KETOT' hAhA...DiE nie An suKE pakaI shawL haha..ToL ke AkU ejA uh..?


niE besTIE lakI aku GLer-Gler la..mNE aku PEgi MEsty ADe diE..nmE die EMIEy..Owg sLAlu panGGil iMi...DIE bwaH setahUN dri AKu...uMUR die 16..Die NIe beSt sukE wat LwK..aND laU aKU susaH die mESTy toloNG..laU diE susAH akU meSTy usaHA toLOng diE...die daH ade YAng pUNye k..

NiE tA yaH cKP la..diE besTY yang SelaLU temaN aku..BnyaK secreT anTAra KIte OWg..Die BnyK tau Sal MY life aND my secREt..aku UN same byk TAU sal die..!!nME die..MIRRah haNi biNTI suhADa nme panGGilan die hANi or mirrah!! p AKu ta penaH dengAR g orG panGGil die mIRRah hAha...Die NIe sEnsitIVE sikiT kejAp-kEjap naGEs haha..diE selaLU temAN aku AT skype..!! mAEn chESS samE2..dIe MEmAng BaguS La And HppY KAwaN NAn DyE..


buAT SEmenTAra NIe DIorANG la BesTIE yang AKu SYunk..!!
ta KAn ADe APe YANg LEy PisAh KAn Kite OWg sEMua..!!!
AdZ <3 pYKa

mY sYUnk GleR-gLEr

HellO alL nie MY giRL fRienD yang tERamAt aku SYunk..!! nAMe die NUr shAfikaH bru FOrm 2 loRH..aku SYG sngat aT die...sApe yanG ambEK die DRI aku tEngOK la...AkU taK kiRE kau ABg long Ka ayAH anda ka LU kacau guA pecah hAhA...




adz <3 pyka

bLog BrU..!!

hYE alL kEpadA seSiaPE yaNG daH keNAl at aKU Nie BloG bRu Au...FOlloW la..Hrmm kEpadA yanG ta KEnaL akU lg...My nAmE AZWaN yOU alL canT caLL me Adz..!! i TakeN ok..!! t AKu  post laGI erk..
TaTa..


adzwantt sengal..!!!