Friday, 15 July 2011

hye...!

hye aLL ta tAu nAk UpdAte pE ry Nie...aNy wAys lUpe lAk naK tNye koRAng sEmuA sIhaT...laU sihaT alHAmdulLILlaH...



  • aKU ta HEnseM
  • aKU tA bAEk
  • aKU jaHAt
  • aDE oRg cKP aKU seLfISh
  • adE orG cKP aKU plaYbOy
  • ade ORg cKP aKU pEnipu
aDE aku kISaH seMUa Tu...yaNG penTiNG aKU SETIA pAdA yaNG sAtU...aKU adE oraNG sYg kaU ade...?? ta De kaN... MUHAMMAD AZWAN SAYANG GLER2 KAT NURUL SHAFIKAH...jangan CUbe2 naK amBEk dIe daRi aKu..!!!


aDz <3 PyKa

boSaN...

hye all..
bosan gler ry nie..
da la menghadap muke ustas uh d..
kalu cute ta pe..
nie mcm kartoon kampung boy yg nme die (boo) tu...
menyirap je aku tengok...
aku nak balik die ta bg..
swuh wat fafa sampai siap...
ish semak tol la...
syg kenape syg ta text b ry nie..
b windu tau ta..
windu gler tau...
miss your laugh...
miss your voice huhu...
lobe you dear...

aDz <3 pYka

Wednesday, 13 July 2011

Patot ke..??

hye all..patut ke aku g PLKN tu...aku ta na pegi sorry la kawan aku ta na masuk PLKN...
kepada kawan-kawan aku yang dapat sesi 9/2012 tu tahniah walaupun korang ta na g..tetap korang kene pgi..
botak la korang hahaha..
ry uh kutuk-kutuk aku botak ha skunk mse korang
berbalik pade topik...
patot ke aku pegi..?
ape pendapat korang..?
kalu korang tnye aku cofirm ar jawapan aku..
TA NA..
minta2 aku ta dapat la sesi kedua k...
kedua and ketiga please la..
aku ta na g..!!
k la you all..
nanty lau aku ade mase aku update blog nie g k...
syunk you all..


aDz <3 PyKa

Thursday, 7 July 2011

sayang..!!!

hye all ary nie na cte sal awex aku..kan aku ade cte dulu yang die ade bg aku present kan..aku ta penah lupe an pakai present yang die bg uh any ways semart ta..abaikan gambar tuh just tengok rantai yang aku pakai tu...
hahaha smart ta rantai uh..walau un ta seberape la kan..b tetap hargai pemberian syg...lobe you so much dear..muaks..syg kamoo ketat2...

Tuesday, 5 July 2011

ImpIaN..

HellOw aLL seMua pembaCa seTIa sIhaT ta..?? lau chat alhamdulillah.. any ways aku nak cite sikit sal impian aku semase bercouple...impian aku semase bercouple ialah seperti berikut : 

  1. nak date bersama si die
  2. nak keluar jalan-jalan bersama si die
  3. dapat manje-manje nan si die
  4. dapat bermesra-mesra nan dye
  5. tak nak gaduh nan dye
  6. nak hubungan nie kekal
  7. nak die selalu di haty
  8. nak die syg kan aku
  9. nak die trime aku seadanya
  10. tak nak die cepat percaya cakap org
  11. lau ade masalah bincang berdue dulu 
  12. ta na terus lepas perkataan *PUTUS*
  13. lau ade masalah share
  14. aku harap die kisah sal aku
  15. aku harap tak ade org ketiga
aku harap semua impian aku nie akan tercapai..aku bukan ape aku syg die sanad2 aku ta na hilang die..syg b harap syg dapat trime b seadanye and tolong la b ta suke gaduh nan syg k..b harap semua impian b nie akan tercapai k syg..syg kamoo ketat-ketat...lobe you.. muaks...

Sunday, 3 July 2011

MaNUSia BolEh bErubaH..!

hye all hary nie aku na cte yang manusia ley brubah...lau dulu die kawan rapat skunk ta da..die da laen..dulu die slalu lepak nan aku share masalah die nan aku..skunk semua tuh da ta de..rindu na maen game c**** nan dye..p ape aku ley buat die yang pilih nak brubah...aku ta ley halang...skunk die da sombonk nan aku..dulu time aku ok nan dye...pantang aku on fb je..die da tegur skunk ta..maybe die da de bestie laen kot kan..ye la aku nie sape kan..kebanyakan manusia bile die org da brubah die org lupe kawn lame die...sape yang tolong die...die org lupe semua tuh...satu ahry t die mesty sedar ta de bende yang penting di dunia selaen kawan..! duet..?? makanan..?? minuman..?? dan yang sewaktu dengan nye..HELLO kawan tu semua ta penting la dalam hidup lau ta de kawan ta de makne kau hidop...FRIEND IS EVERYTHING..da la u all..malas la nak update panjang2..kepada sesiape yang terase aku ank mintak maaf coz aku tulis cm nie...aku bukan pe aku nak luahkan perasaan aku lepas ko wat aku cm nie...bye all...


aDz <3 pYkA

Saturday, 2 July 2011

miSS yoU ketaT-KetaT..!!!

  1. RinDu kaMOO
  2. SayaNG kaMU
  3. cIntA kaMoo

syg where are you... i miss you b rase hubungan kite rengang sikit la coz ta slalu chat da...sorry erk syg..b tau b yang salah...sorry lagi skali...b buzy la buat mse nie syg..!! tpi syg jgn wisau k..b ta de pompuan laen..!! syg do you know i very love you..!! syg kamu la..!! sayang kamu ketat2..

aDz <3 pYkA

hellow all...!!

hye..hary nie penat gler p best..nak tau ta penat sebab pe...hurmmm rase nye korang da tau..!! SATU MURID SATU SUKAN SATU MALAYSIA semua satu aku cukup suke and teramat suke angka 1 coz at no IC aku ade 4 angka nO 1...941116****17 hahaha ta ley bg full coz ade lahanat gune no ic aku kang...any ways walaupun penat best tau ta coz dapat manje2 nan si die d..jalan same2 borak2...huhu best gler thanks syg sebab wat b happy ry nie..!! lobe you...pas balik skul je d..terus ajak bestie aku kuar..!! g jalan2 sambil aku na beli brg tuk present anis farhana hahah p malang nye ta tau na beli pe...to nana...sorry au..jgn wisau t aku cri lg ape yang sesuai tok ko k..!! to emiey sorry kawan coz aku ta bnyak duet cm mambe2 ko yang laen...just dapat blanje ko makan je d...ta pe malam nie aku payong ko minum k..!! sape na ikot g minum..!! ok la you all hary nie penat gler dalam mase yang same happy gler hahaha...k la bye t aku update g erk..!!


adz <3 pyka