Wednesday, 29 August 2012

MerdEka ? !

Say : haha . sedar ta sedar da na dekat 31 hari bulan kan ..Haha sebenar nya aku ta reti na cite sal merdeka nie yang aku tau cuti tu je .. na buat macam mana aku tak didik untuk ambik tau sal merdeka haha . yang penting esok aku nak balik n9 aku na g lepak nan kawan-2 aku .. aku pun sebenarnya dah ta tau na cakap ape .. btw now someone dah buat aku happy .. handphone hilang pun langsung aku tak pikir da . haha sorry syg terpaksa call celcom ke maxis sungguh besar pengorbanan mu itu .. sayang kau .. aku na mintak maaf lau aku abaikan kau . aku harap kau dapat jaga diri kat sana nnaty lau ada rezeki kita jumpa keyh .. kepada umat yang block aku dri fb tu . hope kau happy haha . ingat aku hadap sngat nak friend nan kau .. haha . suke haty kau lah hai malas aku na pikir dah !

From : adz 

Monday, 13 August 2012

Rabu !

Haha mesty pelik kan ngan title aku . haha aku sebenarnya tak sabar na balik n9 . rabu aku cuti raya . haha . hurmm . rindu ngan family lama ta balik . btw room aku sunyi lepas tinggal 3 org ja . sebab seorang buat hal dia pindah g room lain . yang tinggal just aku , haff , haikal . mizan out . tak pe lah kawan tapi satu benda je aku nak ingat kan and aku pun dah cakap kat kau . jangan jejak bilik nie lagi . sebab kau pindah tanpa pengatahuan and kau tak bincang pun ngan kita org . ok . haha . rindu kamoo syg Nurul Shafikah . nanty kita jumpa ok . cukup sampai di sini bnyak lagi assigment aku tak buat .

Thanks kerana sudi membaca ikhlas dari : 
si perantau di tempat org hanya kerana menuntut ilmu !

Friday, 10 August 2012

Rindu Blogging !

Haha rindu kot nak blogging ! brapa lama dah aku tak update . haha . ta mao cte panjang . now i'm at bp ( batu pahat ) johor !! study . tah kenapa tiba-2 na sambung study . aku kat sini ambik kos Diploma computer in graphics design . haha walaupun aku baru nak membiasa kat diri dekat bidang design nie dengan bantuan kawan-2 aku berjaya menguasai bidang nie sedikit demi sedikit ! haha . ! bnyak kawan kat sini . ! penah jatuh haty kat sini p tak dilayan nak buat macam mana . saya still bersama my true love Nurul Shafikah binti omar i love you beby . ! muah sikit . haha , first mambe aku kat sini roomate aku . ! haff kau yg paling ok nan aku ! mizan thanks kau happy kat hidup aku ! haikal kau selalu buat lawak dengan ayat "aku kahak kan muka ko kang" dua org dari johor seorang dari tempat kelahiran aku ! negeri sembilan ! hurmm apa lagi nak tulis erk . ? btw kat sini semua ok . Sorry kawan -2 kalau aku ada buat salah nan korang .. harap korang maafkan aku .. mana lah tau kan .. aku nie suka pandang org tak puas haty time bosan gagagaga .. gedik sial ayat aku . btw selamat berpuasa ! and selamat hary raya yang bakal tiba ! ehh sebelum lupa FYI , aku tak sombong okey ? korang baek nan aku . aku bek nan korang . ok thanks kawan-2 kat sini sebab happy kan hidup au errrrrrrrrrrrr kawan-2 n9 ? rindu korang sial !!! haha cukup sampai di sini ngantuk lepas sahur mau tidur . papai thanks sebab sudi membaca !

Tuesday, 20 December 2011

Wednesday, 7 September 2011

K.A.W.A.N

ASSALAMUALLAIKUM... kepada insan di luar sana yang menganggap aku kawan korang...thanks..tpi aku twu sape aku..aku cume diperlukan time susah..dilupakan die waktu susah..hmmm kepada kawan perempuan yang paling rapat nan aku (sapeyangterasa) thanks weh..aku tau aku nie ta sebagos mana..aku dengar ape ko ckp nan kawan ko tadi..terase aku wei..kenapa wei..aku punya lha baek nan ko..punye lha syg nan ko kawan..sampai haty ko kutuk aku..mcm nie ko balas kat aku..yeah aku tau aku kan selalu kacau kau...swuh ko on9 any time aku nak maybe ko rase aku nie selfish an..ok pas nie aku ta kacau hidop ko da..haty aku terlampau sakit sebab sanggup kutuk aku kat kawan ko tdi..aku ta kan ajak ko skype da..hmm..aku twu aku ta sebagos and sehensem mane ta yah lha na wat cm tu an..aku sebenarnye dengar ape2 yang ko ckp kat kawan ko tdi..thanks wei....maafkan aku lau aku ade wat korang sakit haty..marah..sedey..maafkan aku ok...


kepada kawan aku yang hanya memerlukan aku time susah yang dekat and rapat nan aku...ko na pinjam duet aku try cri tuk kau..pas uh bile aku da bagi kat kau..kau ckp macam2 sal aku..wei aku ade perasaan gak..hmm aku tengok korang semua just perlukan aku time senang je..ok lha wei aku ta kan kcu hidop korang g..maafkan aku lau aku ade wat korang sakit haty..marah..sedey..maafkan aku ok...

ASSALAMUALAIKUM...

aku sedar sape aku kawan...
ikhlas dary haty..
muhammad azwan bin muhairan
ditujukan kepada..
kawan sekolah aku and kawan yang selalu dengar masalah aku..
kawan perempuan yang aku cite semua masalah aku kat ko..
thanks KAWAN.....

Saturday, 6 August 2011

hey sYG tHanks vEry MucH..


Hye aLL..
koraNG chAt..?
kaLaU chAt alHAmdULiLAh..
kaLau saKIt paNDai-paNDai lha MakaN ubaT erk..
aKu leTAk gaMBar nIE sebaB aKU dalAm keaDaaN sedeY skunk..
hUrmmm aPE peRasAAn kOraNG lau DaPAt taU or teRnamPak yaNG bf/gf Anda Ta sEtia..?

mesTY yOu aLL sedIH kaN...?
saME lhA maCaM sYE..
semAlaMAn TaK tIDo memIkirKAn saL bendE nieW..
syE sYG diE saNaD-saNAd..
keNApe dIE waT sYE mcM niE..
aKu taU lHA aKU ta peRfEcT mNE un..
tA maCaM oRanG laEn..
isSShhh..
kORaNG aPE perASaAn kORanG laU...
KOraNG cONtacT bf/GF koraNG bILe dapAt taU sOMEthInG yaNG salAh..
NiaT kORaNG naK seTTle baEk...
tIBe-tIbe dIE saLAh kaN kORanG baLik..?
aND dIE minTA puTus..
kenApe dIE naK clAsH kaLU dIE ta SALaH sedaNG kaN kITe tA maRaH dye...
nie lHa YanG aKU laLUI kORaNG...
BEtUl OraNG cKp..
SETIAP PERTEMUAN MESTY BERLAKU PERPISAHAN..
k Lha KoraNG jaGE BF/GF koraNG baEk-baEk erK..
aSSalaMUaLaIkuM...

aDz <3 pYkA

chomel kan dye..??

aku ade kezen comel ko ade..?? hahaha...


chomel kan sye.. 
lau ta silap mase nie umur dye..
5 tahun..
name die..
ANIS FARHANA BINTI HANIF..
nak tengok muke die skunk ta,..?
tekan bawah...


ini lha muke die skunk..
umur dye 14 tahun..
dah tue da..
hurmmm name panggilan die skunk...
anya,panda,nana,
hahaha sorry...
hahahahahahaha

AKU ADE KAZEN CHOMEL..
KO ADE..??

aDz <3 pYka