Wednesday, 7 September 2011

K.A.W.A.N

ASSALAMUALLAIKUM... kepada insan di luar sana yang menganggap aku kawan korang...thanks..tpi aku twu sape aku..aku cume diperlukan time susah..dilupakan die waktu susah..hmmm kepada kawan perempuan yang paling rapat nan aku (sapeyangterasa) thanks weh..aku tau aku nie ta sebagos mana..aku dengar ape ko ckp nan kawan ko tadi..terase aku wei..kenapa wei..aku punya lha baek nan ko..punye lha syg nan ko kawan..sampai haty ko kutuk aku..mcm nie ko balas kat aku..yeah aku tau aku kan selalu kacau kau...swuh ko on9 any time aku nak maybe ko rase aku nie selfish an..ok pas nie aku ta kacau hidop ko da..haty aku terlampau sakit sebab sanggup kutuk aku kat kawan ko tdi..aku ta kan ajak ko skype da..hmm..aku twu aku ta sebagos and sehensem mane ta yah lha na wat cm tu an..aku sebenarnye dengar ape2 yang ko ckp kat kawan ko tdi..thanks wei....maafkan aku lau aku ade wat korang sakit haty..marah..sedey..maafkan aku ok...


kepada kawan aku yang hanya memerlukan aku time susah yang dekat and rapat nan aku...ko na pinjam duet aku try cri tuk kau..pas uh bile aku da bagi kat kau..kau ckp macam2 sal aku..wei aku ade perasaan gak..hmm aku tengok korang semua just perlukan aku time senang je..ok lha wei aku ta kan kcu hidop korang g..maafkan aku lau aku ade wat korang sakit haty..marah..sedey..maafkan aku ok...

ASSALAMUALAIKUM...

aku sedar sape aku kawan...
ikhlas dary haty..
muhammad azwan bin muhairan
ditujukan kepada..
kawan sekolah aku and kawan yang selalu dengar masalah aku..
kawan perempuan yang aku cite semua masalah aku kat ko..
thanks KAWAN.....

No comments:

Post a Comment