Friday, 17 June 2011

DuLU BEstIE sKunk MusuH..!!

HurMmmm hYE aLL...mY blOg berwaJAh bArU sKunK..tA de La cAnteK cM bLog koRang Any waY nie da LAry drI toPIk...KawaN kenaPE duLU koranG mCM bElanGkas sKUnk ta AbeS gadUh yanG seoRAng InGAt dIe beTUL saNad..yaNg g SaTu suKe cRi mAsaLAh..tAh lA kaDanG2 Cm buDaK2 Un aDe KEjaP baEk keJAp taK..tAk taU la AKu naK cKp pE dA..aKU naK g Tau koRaNG la..waLAu cM ne BagUS un Kte..Kte mEstY sedAr Ade OrG Lg baGUs dArI kiTE..cONtoh LAu moTor kaU laJU glEr kaU meSty inGAt aDE motoR lAgI laJU dRi moTor kO...and Lau kO paNDai sAnaD ingaT adE oRanG lAgi paNDai dRi ko..sebAb uh lA di dUNia nIE kitE ta LEy kerEK meAn sOMboNk...HiDop perLukaN faMILy AnD kawaN tA de duE-Due niE tA de MAkne kO na HIDop..hUrMMM ingaT kePAda PEmbaCa blOg niE jANgan SOmboNk anD jgN naK ikUT LaW kepAlA sENdiRy jE..LaU sApe rASe diE naK beKAWan nAN akU FollOW bLOg Nie AnD adD la AkU aT faCEBooK...My nICk naME AdZ wAnTT ok...Aku sEntiaSE meNEriMA sesIApa sAHaja YANg mahU berkAWan..BAk KAta ORg bErKAsiH biAr sAtu..berKAwan bIAr bEribU..ta LEy beriBU berJUta uN jadi la HAHAHA...k la NAntY laU adE maSE akU poST laGI erK...FrOM bUDak seNGaL...


aDz <3 pYkA

No comments:

Post a Comment