Monday, 13 June 2011

haPPy dAy..!


hApPY gLER rY niE..!!! aDE 2 BEndE yang MEmbuAT kaN akU haPPy...firstLY..fIRsT tiME aku DApaT JuMpe PYkA yaNG akU SyG uh DEpan2...dIE siAP bg iTEm at aQu..dIE bg KItcHEN bENtUK "A" waLAu tA seBEraPE maHAl saNAD la KAn tPI aku TEtAP hapPy coZ orG yaNG akU sYG bG akU pResENt..!! sYG b AKan jAge pReseNT syG aT b Tuh eLOK2...hUrMM sYG jGn curANg naN b AU..!!seConDLy bEnde YaNG meMBuaTKAn akU happY ada LAh...pAGi2 aKU malaS na G sKUl sebab Takot nAk aMBEk reSULt eXaM...!! tPI aku TEtAP g gaK..saMPai AT skul..pERhimpunan BERmula SEpeRti biASe..paS uH masUK clAsS..fIRst cLAss BAhasA inGGEris..!! takoT gler..PAs uh tEAcher aku UN masuk..die BG reSUlt nME aku DIE ta seBUT..!!! dalaM haty DAh agaK cOMfirm resULt pALinG terOK...tIBE-tibE teaCHEr cKP akU pELaJAr yaNG daPT maRkah TErtiNGGi..!!woooo haPPy gleR la..!! and tHEN bAhasA melayU un Sme..!! TA siA2 akU tULis kARangaN saMPAi 750 WordS aku daPAt markah TEr tingGI gaK..bOLEy diKAtaKAn sEmuA mATa pelaJAraN aku dAPAt hiGH marks..!!ta sAngke haPPy gler..!!! nIE je LA cEloteH aku HAry nie...!! naNTi aku POSt Lg eK...bye.>!!!



ADz <3 PYka

No comments:

Post a Comment