Friday, 10 August 2012

Rindu Blogging !

Haha rindu kot nak blogging ! brapa lama dah aku tak update . haha . ta mao cte panjang . now i'm at bp ( batu pahat ) johor !! study . tah kenapa tiba-2 na sambung study . aku kat sini ambik kos Diploma computer in graphics design . haha walaupun aku baru nak membiasa kat diri dekat bidang design nie dengan bantuan kawan-2 aku berjaya menguasai bidang nie sedikit demi sedikit ! haha . ! bnyak kawan kat sini . ! penah jatuh haty kat sini p tak dilayan nak buat macam mana . saya still bersama my true love Nurul Shafikah binti omar i love you beby . ! muah sikit . haha , first mambe aku kat sini roomate aku . ! haff kau yg paling ok nan aku ! mizan thanks kau happy kat hidup aku ! haikal kau selalu buat lawak dengan ayat "aku kahak kan muka ko kang" dua org dari johor seorang dari tempat kelahiran aku ! negeri sembilan ! hurmm apa lagi nak tulis erk . ? btw kat sini semua ok . Sorry kawan -2 kalau aku ada buat salah nan korang .. harap korang maafkan aku .. mana lah tau kan .. aku nie suka pandang org tak puas haty time bosan gagagaga .. gedik sial ayat aku . btw selamat berpuasa ! and selamat hary raya yang bakal tiba ! ehh sebelum lupa FYI , aku tak sombong okey ? korang baek nan aku . aku bek nan korang . ok thanks kawan-2 kat sini sebab happy kan hidup au errrrrrrrrrrrr kawan-2 n9 ? rindu korang sial !!! haha cukup sampai di sini ngantuk lepas sahur mau tidur . papai thanks sebab sudi membaca !

No comments:

Post a Comment