Monday, 13 August 2012

Rabu !

Haha mesty pelik kan ngan title aku . haha aku sebenarnya tak sabar na balik n9 . rabu aku cuti raya . haha . hurmm . rindu ngan family lama ta balik . btw room aku sunyi lepas tinggal 3 org ja . sebab seorang buat hal dia pindah g room lain . yang tinggal just aku , haff , haikal . mizan out . tak pe lah kawan tapi satu benda je aku nak ingat kan and aku pun dah cakap kat kau . jangan jejak bilik nie lagi . sebab kau pindah tanpa pengatahuan and kau tak bincang pun ngan kita org . ok . haha . rindu kamoo syg Nurul Shafikah . nanty kita jumpa ok . cukup sampai di sini bnyak lagi assigment aku tak buat .

Thanks kerana sudi membaca ikhlas dari : 
si perantau di tempat org hanya kerana menuntut ilmu !

No comments:

Post a Comment