Wednesday, 29 August 2012

MerdEka ? !

Say : haha . sedar ta sedar da na dekat 31 hari bulan kan ..Haha sebenar nya aku ta reti na cite sal merdeka nie yang aku tau cuti tu je .. na buat macam mana aku tak didik untuk ambik tau sal merdeka haha . yang penting esok aku nak balik n9 aku na g lepak nan kawan-2 aku .. aku pun sebenarnya dah ta tau na cakap ape .. btw now someone dah buat aku happy .. handphone hilang pun langsung aku tak pikir da . haha sorry syg terpaksa call celcom ke maxis sungguh besar pengorbanan mu itu .. sayang kau .. aku na mintak maaf lau aku abaikan kau . aku harap kau dapat jaga diri kat sana nnaty lau ada rezeki kita jumpa keyh .. kepada umat yang block aku dri fb tu . hope kau happy haha . ingat aku hadap sngat nak friend nan kau .. haha . suke haty kau lah hai malas aku na pikir dah !

From : adz 

No comments:

Post a Comment